Antena 1 Live

Antena 1 este un post de televiziune din Romania, aparut acum 20 de ani, care se dorea a fi postul concurent al ProTV-ului.

Postul de televiziune Antena 1, sa dezvoltat cu timpul, acum fiind impartit in 3 canale media, Antena 1,2,3.

Cum pot viziona Antena 1 Live?

Canalul Antena 1 a oferit mai intai emisiunile postului, pe site-ul principal, sb forma de transmisiune live pe internet. In ultima vreme, se poate urmarii Antena 1 Online prin platforma de tv online a “Antena Group” – antenaplay.ro. Desigur, daca te abonezi vei avea access la toate canalele detinute de trustul tv precum si la cateva filme. Vizionarea postului Antena 1 Live prin antenaplay se face contra cost, dar ai un avantaj ca transmisia are o calitate mai buna, iar conexiunea nu cade cand iti este lumea mai draga.

Antena 1 Live mai poate fi urmarita si pe site-uri variate de tv online gratuit, doar ca, cu grei vei gasi un stream care sa fie functional, si care sa te multumeasca din punct de vedere al calitatii si stabilitatii.

Ce emisiuni pot urmarii pe Antena 1 Online?

Postul Antena 1 difuzeaza o serie de emisiuni marca “Antena 1”, productie proprie, foarte populare si cunoscute pentru romanii din tara si nu numai.

Cea mai populara emisiune difuzata pe Antena 1, dedicata publicului feminin, este “Mireasa pentru Fiul Meu“, care poate fi urmarita pe Antena 1 Online, prin AntenaPlay.

O alta emisiune populara, “Superbingo Metropolis“, tine cu sufletul la gura mii de romani, dornici sa castige din fata televizorului.

Postul de televiziune Antena 1 Live, mai difuzeaza si Meciuri Live de fotbal ale echipei nationale, pentru campionatele la care participa, dar si a echipelor diferitelor cluburi de ftbal din tara.

De asemenea, Trustul din care face parte si Antena 1, mai detine si canalul de televiziune GSP TV care difuzeaza doar competitii sportive online, in special meciurile de fotbal live.