Tag Archives: TV LIVE

Programe TV Live

Programele tv live se refera la trasmisiunile in direct televizate si care sunt date dupa un anumit program tv.

Termenul de tv live vine din limba engleza, si se traduce prin “in direct” facandu-se referire la transmisia televizate in timp real.

Programele pentru tv live nu pit fi mereu respectate, deoarece in emisiunile live, care unt regizate, dar care nu pot fi editate, exista parte de neprevazut care poate distruge sau nu o emsiune tv in direct.

Programele TV sunt aceeasi si pentru televizor dar si pentru transmisia pe internet tv online, datorita faptului ca internetul nu reprezinta decat o alta modalitate de a urmarii acelasi post de televiziune.

Posturile tv cu emisiuni preponderenta live sunt fie talk-shouri, fie stiri de la fata locului, meciuri live sau calamitati si dezastre naturale.

 

 

TV Live

Termenul de TV Live, inseamna televiziune in direct. TV Live, nu semnifica doar transmisiunea in timp real prin intermediul internetului, dar si a emisiunilor in direct.

Ce posturi trasmit TV live?

Cele mai cunoscute canale de televiziune care transmit TV Live sunt fie cele de stiri, unde este necesara trasmiterea informatiilor, evenimentelor, a accidentelor sau a catastrofelor intamplate; mai pot fi posturile de sport care transmt meciuri live pentru toti doritorii, sau, deasemenea mai pot fi si televiziunile generalste, de divertisment, care transmit emisiuni live, conncursuri ori evemimente importante.

Programele tv online care emit si prin internet pot transmite si live, atunci cand situatia se impune. O categorie apare de tv live este data de transmiterea in direct a slujbelor religioase, care castiga din ce in ce mai mult teren fata de alte televiziuni, datorita numarului tot mai mare de telespectatori care doresc sa se linisteasca sau sa se reculeaga ascultand emisiuni religioase.

Posturi TV Live Romanesti

Din mai multe posturi tv online romanesti, doar unele emit si live. In preponderenta, canalele de televiziune care emit stiri locale sau nationale, emit, prin diferiti corespondenti, reportaje live din orice prte a tarii, sau din orice oras mai mare din Romania.