Program TV

Programul TV reprezinta o lista de emisiuni ce urmeaza a fi difuzate la diferte posturi de televiziune. De obicei, programul tv poate enumera emisiunile care se vor difuza in curs de o saptamana, sunt canale de televiziune care ofera programul tv chiar pe doua saptamani, multe din emisiuni, sau seriale avand un caracter ciclic saptamanal.

Televiziunile de divertisment, au un ghid tv saptamanal, mai putin in periada vacantelor, sau a sarbatorilor, iar canalele tv de sport au un program tv axat pe evenimentele sportive, pe campionatele care se deruleaza, sau pe meciurile de fotbal care sunt in desfasurare.

Grila de Programe TV

Un program TV este prezentat in ordine cronologica, incepand cu ora zero a unei zile, si terminand cu ora 24.

In grila de programe a unei televiziuni, stau la baza emisiunile specifice genului televiziunii, dar nu este exclus ca sa aflam si emisiuni aparent fara nici o legatura cu specificul canalului tv. Atfel, de multe ori, o televiziune de stiri, ofera si documentare, sau o televiziune muzicala, ofera filme artisice, comice.

Unde gasim un Program TV?
program tv
Azi, cand avem atatea modalitati de informare, avem si o multime de posibilitati in a gasi programe tv. Cel mai simplu mod este sa cautam pe internet, tv online, dar de multe ori exista pagini de internet care ofera un program eronat, si asta din cauza faptului ca televiziunile isi rezerva dreptul sa intervina in grila de programe, si sa modifice emisiunile din program, dupa propriul plac.

Daca dorim sa gasim un program tv real si valabil, ar fi bine sa-l cautam pe pagina oficiala a canalului de televiziune de pe facebook, sau pe saitul respectivului canal. De asemenea, putem gasi programul tv si pe internet, din ziare locale sau nationale, precum si de pe teletextul postului tv (daca are asa ceva).

Fiecare post de televiziune are un PROGRAM TV personalizat, astfel ca nu vei intalnii doua canale tv cu acceasi grila de programe. Mai mult, nu vei gasi acceasi emisiule la doua posturi tv concurente din cauuza competitiei.

Programul TV si emisiunile preferate

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ratezi emisiunea preferata, iar asta s-a ntamplat ca nu stiai exact cand va fi difuzata. Datorita unui PROGRAM TV acum poti sti cand si la ce ora incepe emisiunea ta preferata, sau filmul mult asteptat. Daca, totusi ai pierdut emisiunea preferata, urmarind programul tv al respectivei televiziuni, poti vedea cand va fi difuzata reluarea ei (de obicei, reluarile emisionilor se fac noaptea tarziu).

Mai mult iti poti organiza treburile astfel ca in momentul preferat sa fi liber si sa te poti bucura linistit de televizor.

Cu ajutorul internetului, poti vedea si programele tv ale unor televiziuni locale din strainate, nu doar a posturilor tv romanesti.

Un program tv iti ofera si posibilitatea sa stii ce emisiuni ruleaza la alte posturi de televiziune, in timpul in care tu te uiti la un post oarecare.

Gaseste Filme Online in Programele TV

De fiecare data cand cauti un film la care sa te uiti cu prietenii sau familia, cauti sa vezi ce poti gasi intr-un program tv, iar daca acesta are s o scurta descriere a filmului, e mai simplu sa iei o hotarare, ce film sa alegi. De asemenea, nu intotdeauna ai liber la televizorul familiei, de aceea incerc sa urmaresti filme pe calculator. Dar pentru ca ti-a placut prezentarea filmului la televizor, poti gasi denumirea completa a filmului, in programul tv, sa cauti filmul pe internet si sa-l vizionezi cu placere, fara pauze de publicitate.

Totusi, exista si siteuri care ofera programe tv cu alerta pe email, ca tu sa nu ratezi nici o emisiune preferata predefinita, exista pagini de internet care ofera programe tv grupate pe genuri: filme, muzica, divertisment, documentare, sport, religie; sau pagini care ofera programe tv in functie de limba, tara sau retea de cablu.