TV Live

Termenul de TV Live, inseamna televiziune in direct. TV Live, nu semnifica doar transmisiunea in timp real prin intermediul internetului, dar si a emisiunilor in direct.

Ce posturi trasmit TV live?

Cele mai cunoscute canale de televiziune care transmit TV Live sunt fie cele de stiri, unde este necesara trasmiterea informatiilor, evenimentelor, a accidentelor sau a catastrofelor intamplate; mai pot fi posturile de sport care transmt meciuri live pentru toti doritorii, sau, deasemenea mai pot fi si televiziunile generalste, de divertisment, care transmit emisiuni live, conncursuri ori evemimente importante.

Programele tv online care emit si prin internet pot transmite si live, atunci cand situatia se impune. O categorie apare de tv live este data de transmiterea in direct a slujbelor religioase, care castiga din ce in ce mai mult teren fata de alte televiziuni, datorita numarului tot mai mare de telespectatori care doresc sa se linisteasca sau sa se reculeaga ascultand emisiuni religioase.

Posturi TV Live Romanesti

Din mai multe posturi tv online romanesti, doar unele emit si live. In preponderenta, canalele de televiziune care emit stiri locale sau nationale, emit, prin diferiti corespondenti, reportaje live din orice prte a tarii, sau din orice oras mai mare din Romania.