TV Online Gratis

Tv Online Gratis este sistemul prin care se poate emite prin internet fara nici un cost, adica, gratuit. Sistemul tv online gratuit este de doua tipuri, pentru cel ce doreste sa emita si pentru cel ce receptioneaza.

TV Online Gratuit – Emisie, Receptie

Pentru cei ce doresc sa isi faca propria “televiziune online gratuit” exsta mai multe posibilitati: pentru tv live, existe site-uri care faciliteaza transmiterea de continut, (livestream) sau pentru cei ce doresc sa aiba un canal tv video, exista posibilitatea gratuita de a incarca materialele video pe o platforma de videosharing, (youtube).

Costurile tv online gratuit

Chiar daca pare o contradictie, sistemul de tv online gratuit necesita niste costuri, incepand de la pretul serverului, pretul connexiunii, a energiei electrice consumate, a mentenantei si multe altele. Aceste costuri in cazul transmisiei tv online sunt suportate fie de publicitatea afisata in cadrul transmisiei, fie de sponsorul care sustine financiar transmisia.

Beneficiile tv online gratis

In cazul informatiilor pe piata mass-media exista de multe ori consilii care interzic un anumit program tv , emisiuni sau grile tv. Prin intermediul internetului, aceste programe pot fi difuzate fie unui public restrans, selectat, informatiia fiind protejata de o parla sau un formular de inregistrare, fie sa fie disponibila pentru toata lumea. TV Online Gratuit ofera avantantajul ca, gratuit fiind se bucura de o audienta cu mult mai mare decat alte cateva posturi tv online care necsita un abonament pentru vizionarea lor.

TV Online Gratuit – viitorul televiziunii?

Avand in vedere faptul ca in era internetului din ce in ce mai multe materiale video devin disponibile, in mod ilegal, pentru poti internautii, abonamentele necesare vizionarii tv live, vor devenii din ce in ce mai rar intalnite. Alternativa financiara consta in faptul ca daca oferi continut tgratuit, ai mai multi telespectatori, si implicit creste valoarea publicitatii pe care o vinzi, sau daca soliciti plata unui abonament lunar, ai mai putin telespectatori dar, care iti aduc profit direct. In situatia in care cntinuturile video, chiar premium, sunt usor de gasit gratuit pe internet, varianta abonamentului lunar va scadea, daca posturile de televiziune nu vor oferii continut fantastic, protejat de legea dreptului de autor, si nu vor urmarii ca materialele video sa nu fie multiplicate.